Wat is Kwizzuth?

Kwizzuth is een tweejaarlijks terugkerende dorpsquiz in Milheeze.
Tijdens de quizavond strijdt heel Millus tegen elkaar in een grootse quiz.
Een quiz van Millus voor Millus en door Millus. Voor jong en oud.
Weet jij veel over Milheeze? Ben je een puzzeltalent? Of juist creatief?
Verzamel dan vrienden, buren, collega’s, clubgenoten en/of familie en schrijf snel je team in!

 

Het evenement bestaat uit 2 avonden: de quizavond en de finale-avond.
Noteer alvast de volgende data in je agenda: zaterdag 4 en 18 november 2023.

 

Kwizzuth-avond:

De quiz vindt tweejaarlijks plaats op de eerste zaterdag van november. Om 19.00 uur barst het los. Je haalt je quizboek op en gaat als groep van start. De quiz bevat verschillende onderwerpen: vragen over Millus, echte breinbrekers, creatieve knutselwerkjes, foto-opdrachten en nog veel meer. Een deel van de vragen kun je op eigen locatie invullen of uitvoeren, maar er zitten ook onderdelen tussen waarvoor je er op uit moet trekken of rechtstreeks duelleert met andere groepen.
Let op: het aantal vragen en opdrachten is groot. Daarom splits je je als groep op en maak je een verdeling. Zet hierbij je teamgenoten verstandig in. Tijdens de quiz mag je gebruik maken van alle hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals laptops, rekenmachines, telefoons, vrienden, je oma die goed kan breien, etcetera. In totaal heb je tot 23.00 uur om alle vragen te beantwoorden en het quizboek tijdig in te leveren. Wie te laat is heeft pech….

Welke team weet het meeste over Milheeze? Ga de strijd met elkaar aan tijdens Kwizzuth!

Deelname: In groepjes van minimaal 6 en maximaal 10 personen kun je meedoen aan de dorpsquiz. Het inschrijfgeld is € 25,- per groep. De minimale leeftijd is 18 jaar. Ook mensen die niet in Milheeze wonen mogen meedoen, de teamcaptain moet echter wel in Milheeze wonen. Heb je je team al samengesteld? Verzin dan een ludieke teamnaam, spreek af waar je de quiz gaat maken (adres in Milheeze) en schrijf je snel in via het inschrijfformulier op deze website.

 

Prijsuitreiking en finale-avond:

Welk team wordt de winnaar van het jaar? Daar kom je op zaterdag 18 november 2023 achter. Het winnende team neemt de felbegeerde wisselbeker in ontvangst en krijgt een leuke prijs overhandigd. Ook voor de teams die plaats 2 en 3 hebben behaald, hebben we een leuk prijzenpakket.

We sluiten we deze avond af met een spetterend feest waar je gezellig met je team nog na kunt praten over de quizavond, maar waar je ook al strijdplannen voor de volgende editie kunt bedenken.